Populær

Domaine Piaugier - Sablet rouge

99,95 DKK

Domaine Piaugier har været igennem mange niveauer. I den spæde start var domainet blot en negociant, hvor de solgte alle druerne, men oldebarnet ændrede det i 1985, og begyndte at vinificere selv. 

Model/varenr.: 1000-600-40-100-14

Domaine Piaugier - Sablet rouge 2021

  5 x Stjerner i Vinavisen - Citat: Det er en fortræffelig vin, der har alle de egenskaber, man kan forvente af en top-vin fra Rhône. Den har krydrede noter, som udfolder sig i duft og smag med blandt andet rosmarin og anis, men lige nedenunder lurer frugten, som dukker op i den meget lange eftersmag.

I dag drives Domaine Piaugier af Jean-Marc Austran, han overtog vingården i 1985 fra sin oldefar Alphonse. Inden 1985 hed vingården Ténébi, som var navnet på den tidligere ejer. I forbindelse med oldebarnet overtog vingården, investerede han i bedre kældre, så vinene lå optimalt. I samme omgang ændrede han navnet til Domaine Piaugier. Første gang der blev produceret vin under eget navn, var deres "Les Briguiéres" som de i dag stadig laver. 

Denne Sablet Rouge er baseret på Syrah og Grenache. Farven er violet med rødlig skær. Duften er intens med urter, peber og lakrids. Smagen er fyldig og frugten er præget af mørke solmodne bær. God struktur og tannin, som kan virke lidt tørre og kraftige. 

Servere vinen til oksekød, lam osso buco eller modne oste. Serveres ved 16 grader. 

Prøv også Piaugier hvide Sablet

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk