-28%

Gröhl - Spätburgunder 2021 12% alk.

129,95 DKK 179,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Rødvinen er fremstillet på 100 % Pinot Noir, som lægger most til nogle af verdens skønneste vine. Den er særligt kendt fra Bourgogne og Champagne i Frankrig, men leverer også forførende præstationer i andre lande såsom Østrig, USA, Australien, New Zealand og ikke mindst Tyskland, som denne rødvin er et strålende eksempel på. I Tyskland går druen også under navnet Spätburgunder. Pinot Noir-druen giver fyldige vine med moderat farve og tannin, og man finder ofte aroma af hindbær i mange af vinene. Pinot Noir er en elegant og frugtig rødvin med noter af røde bær.

Model/varenr.: 1000-600-140-1

Gröhl - Spätburgunder 2021 12% alk. 75 cl. 

Familien Gröhl har boet i Weinolsheim siden 1625 og er nu den 12. generation der skal passe og pleje de ca. 20 hektar vinmarker. Vinavlen er tilpasset naturen, og deres håndværk er underlagt principperne om bæredygtighed.
Der er førsteklasses beliggenheder i bjerglandet og ved Rhinfronten og sammen med naturen, arbejdes der for at skabe de bedst mulige betingelser for vinstokkene.
Vinmarkerne i Rheinhessen strækker sig fra “de tusind bakkeres land” til foden af ​​Rhinen, fra Weinolsheim til Dalheim til Oppenheim og Nierstein.
På grund af beskyttelsen af ​​Donnersberg i vest og den tætte nærhed til Rhinen, de forskellige skifferlag og den frugtbare lerjord der er fyldt med naturressourcer, står de for vinavl af høj kvalitet. Således garanteres der for terroir-prægede, karakterfulde vine og traditionelle mousserende vine og produceres topkvalitet år efter år.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk