-20%

Michel Noellat - Nuits Saint Georges 1Cru "Aux Boudots" 2021

1.199,00 DKK 1.499,00 DKK (spar 300,00 DKK)
Model/varenr.: 1000-600-40-80-26

Michel Noellat - Nuits Saint Georges 1Cru "Aux Boudots" 2021

Domainet Michel Noellat besidder 0,47 hektar på Aux Boudots, som er en utrolig eftertragtet mark i Bourgogne. Fordelingen af Grand cru marker skete for mange generationer tilbage, hvorfor de nye generationer mener at det burde revurderes. Og i den forbindelse nævner alle marken Aux Boudots, som værende den oplagte nye Grand Cru mark. Terroir og eksponering er perfekt og smager man vinene fra marken, så forstår man hvorfor al den hype om marken. 

Kører du fra Beaune til Dijon, så finder man omtrent halvvejs Nuits-Saint-Georges, som mange mener er hjertet i Bourgogne. Mange mener at netop denne kommune er klassisk Bourgogne, og er den stil Bourgogne-vin burde være. Vinene herfra kan både være maskuline og intense, men også feminine og elegante hvis de kommer fra den nordlige del op mod Vosne-Romanée. Nuits-Saint-Georges har ingen Grand cru marker, men besidder en håndfuld temmelig attraktive Premier crus. Såsom Aux Boudots.

Michel Noellat Nuits-Saint-Georges "Aux Boudots" har været serveret blindt blandt store Grand cru vine, fra store producenter, men hvor vinen har slået eller været nævnt som stor Chambolle-Musigny. 

Vinen kan henlægges i rigtig mange år endnu - og gør sig godt som investeringsobjekt. Ring til Hillerød Vinkompagni hvis det giver anledning til spørgsmål. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk