Populær

Viña Tinajas "Viejo Feo" - Cabernet Sauvignon

59,95 DKK

Viña Tinajas er en vingård som mener at man skal lade vinene tale for sig selv. Ikke manipulere for meget på vinen. Derfor viser etiketten en grim mandm der står med et spejl, som afslører ar det er skønheden under facaden der gælder. Viejo Feo betyder også grim mand.

 

Model/varenr.: 1000-600-30-7

Viña Tinajas "Viejo Feo" - Cabernet Sauvignon - Maule Valley 2019

"Viejo Feo" er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon fra Maule Valley. Farven er dyb rød. Duften afslører modne bær, blommer og vanilje. Smagen er sødmefuld og silkeblød. Runde og milde tanniner samt et lille krydret tuch, med peber og lidt mynte. Klassisk Cabernet. Fremragende intensitet og fylde.

Drik denne vin til rødt kød, kalv eller fede pastaretter - Faktisk kan denne vin også uden problemer nydes uden noget form for mad, da vinen har en smule sødme. Servere gerne vinen ved 15 grader.

Viña Tinajas er beliggende i Maule Valley, som ligger ca. 250 km. syd for Santiago, som er Chile's hovedstad. Chile er virkelig et land med en voksende interesse for produktion af vin. Trods den nu stigende interesse i vin og produktionen af dette, kan vi datere produktion af vin i Chile, helt tilbage til kolonitiden. Nu er der ca. 25.000 ha. vinstokke i Chile. Serien "Viejo Feo" er en serie af vine, som kommer fra marker i Villa Alegre, som er et af de køligere vinområder i Maule, da det ligger højere nær Andesbjergene. Den store forskel mellem dag og nat giver vinene optimale forhold for at skabe mørke og intense aromaer.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk