Populær
-11%

Luna Argenta Negroamaro/Primitivo IGT

79,95 DKK 89,95 DKK (spar 10,00 DKK)
Køb 6 eller flere til 75,00 DKK pr stk. spar i alt 14,95 DKK pr stk.

Luna Argenta er er "mini-amarone" som er på tilbud!

Vinen er koncentreret og mørk. Sødmefuld og silkeblød smag. Skal prøves hvis man kan lide fyldige og intense vine med en blød eftersmag.

Model/varenr.: 1000-600-60-20-6

Luna Argenta Negroamaro/Primitivo IGT 2020

La Luna Argenta er en vin baseret på Negroamaro og Primitivo. En stor andel af druerne får lov at tørre en længere periode (Det kaldes også appassimento). Denne proces resulterer i den vin med mere krop og power. Vinen er tæt og koncentreret. Denne metode er mest kendt i Veneto, og på vinene amarone og Ripasso. Her i Puglien, i syditalien fungerer det mindst lige så godt. Vinen får fylde og milde tanniner og stor frugt. Luna Argenta kaldes af mange syditaliens svar på en amarone. 

Vinen har en flot rød farve. Duften er nuanceret med noter af svesker, brombær og solbær. Krydderier som vanilje og timian kommer frem. Smagen er koncentreret og powerfuld. Sødmen varmer munden sammen med den integreret alkohol på 14,5 %. Struktur og intensitet er nøgleorderne. 

Fantastisk vin til oksekød, kalv eller pastaretter. Vinen kan grundet sine modne tanniner også drikkes alene, hvilket faktisk er at foretrække. 

Bør drikkes under 18 grader. 

Prøv også La Luna Sicilia her

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk