Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Stauning laver whiskyen, du laver etiketten. DIY-flaskerne indeholder den samme gode whisky, som du kender, men her får du mulighed for selv at designe flaskens udseende med de medfølgende klistermærker og guldpen. Lad kreativiteten (og whiskyen) flyde!
Rye’en er en af grundstenene hos det vestjyske whiskydestilleri, Stauning. Den er lavet på næsten ren maltet rug, med en lille smule maltet byg, og er efter destillationen lagret 3-4 år på nye, amerikanske egetræsfade. Til sidst tappes den uden kølefiltrering eller karamelfarve, her ved 48% alkohol.

499,00 DKK

I bund og grund, alt det bedste fra Stauning, samlet i én flaske. Lidt røg, lidt krydderi og masser af kompleksitet i en bredt anvendelig New Nordic Whisky.

599,00 DKK

Stauning HØST er en smooth, frugtig og floral whisky, der minder om varmen og det behagelige ved den sene danske sommer i høsttiden for vores omhyggeligt udvalgte og lokalt dyrkede rug og byg. Denne dobbelt maltwhisky er skabt i Danmark og består af en blanding af lige dele single malt whisky og rugwhisky, lagret på nye amerikanske egetræsfade med et strejf af portvinsfade.

399,00 DKK

Lagg Inaugural Release 2022 Batch 1 er en ægte perle i whiskyverdenen. Denne eksklusive udgivelse kombinerer handcrafted tradition med dygtigt håndværk. Med hver mundfuld af denne røgfyldte single malt oplever du et intenst smagsunivers af røg, sødme og dyb karakter. Det er en unik oplevelse for whiskyentusiaster, der søger en perfekt balance mellem kompleksitet og elegance. Lagg Inaugural Release 2022 Batch 1 er simpelthen en skotlandsk skat, der fortjener at blive nydt i sit fulde omfang.

3.499,00 DKK

Vinden fra Vesterhavet blander blod med Mexicos ørken i denne dobbelt-destillerede rye whisky, der er lagret på gamle mezcal fade. En illegal kærlighedsaffære med en blid og eksotisk eftersmag.

599,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler