Kopke - Colheita 1957 20% alk.
Duften i Kopke Colheita 1957 har enorm intensitet med røg, nødder, og stadig en anelse puddersukker, der strukturelt holdes sammen af alkoholen og den flygtige syre. Smagen har en helt forrygende intensitet i ophøjet balance og en eftersmag, som kan nydes i flere minutter efter at have smagt vinen. Den ungdommelige sødmefornemmelse er stort set væk og den flygtige syre har i stedet taget førersædet med lidt medicinske noter.
Kopke - Colheita 1957 20% alk. 75 cl.
Her et et stykke flydende vinhistorie. Kopkes colheita-vine udviser altid ophøjet balance og har ingen påtrængende sødme, men er altid meget komplekse med en perfekt afstemt syre. For over 60 år siden blev denne vin trådt i lagares og efter endt vinifikation lagt på 550-650 liters gamle, neutrale egefade i Vila Nova de Gaia, hvor den nu efter at være blevet passet og plejet i mere end 6 årtier er blevet tappet og frigivet til salg.
Hillerød VinKompagni ApS / Maximum WineFrejasvej 32, 3400 Hillerødtlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dkhttp://hilleroedvinkompagni.dk |