Populær

Domaine Saint Gayan - Gigondas

199,95 DKK

Domaine Saint Gayan er i blandt de 90 bedste producenter i Rhonedalen, hvis du spørger Jamen Turnball. Robert Parker har også været ude og rose Gayan. Han mener at Domaine Saint Gayan laver den bedste Gigondas. 

Model/varenr.: 1000-600-40-100-12

Domaine Saint Gayan - Gigondas 2019

Domaine Saint Gayan laver også Chateauneuf du Pape, men det er typisk deres Gigondas der løber med opmærksomheden. Domainet er beliggende i den sydlige del af Rhone, og besidder 37 ha. jord. Det er i dag 11 generation, der driver stedet. Historie og kvalitet går hånd i hånd på stedet. 

Vinen her er baseret på 80 % Grenache, 15 % Syrah og 5 % Mourvédre. Vinen vinificeres på store træfade og lagres efterfølgende 12 måneder på franske barriques. Vinen undgår filtrering. Vinen har en mørk nærmest sort farve med violette nuancer. Smagen er fyldig og kraftig. Mørke bør og lakrids og kaffe er noter fra fadet. God intensitet, men i fuld balance mellem frugten og fadet. En vin der i mange smagninger har drillet store producenter og Chateauneuf-du-Pape vine. 

Denne vin kan virkelig gemmes i mange år endnu, og har en lang holdbarhed. Skal den drikkes nu, så dekantere vinen i 2 timers tid og servere den til grillet mad eller den store steg. 

Prøv også Saint Gayan Cotes du Rhone her 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk