Mas de Boislauzon - Chateauneuf-du-Pape

349,95 DKK

Mas de Boislauzon er en af de Chateauneuf-du-Pape producenter som typisk høster mange point af Robert Parker. Denne vin har høstet 92 point af Robert Parker. 

Model/varenr.: 1000-600-40-100-2

Mas de Boislauzon - Chateauneuf-du-Pape 2019

Mas de Boislauzon har været i familien i 4 generationer og drives i dag af Daniel Chaussy, som er ansvarlig for markarbejdet og vinifikation, hvor Christine Chaussy tager sig af alt de kommercielle. Domainet er beliggende i det nordlige Chateauneuf mellem Courtézon og Orange, tæt på det meget anerkendte domaine Beaucastel. Vinen er lavet på mere end 60 år gamle stokke. Ufiltreret vin med maksimal koncentration og kompleksitet. Vinen kan derfor opnå, med alderes, lidt bundfald som man skal se som et positivt tegn. Vinen er lavet på 75 % Grenache, 15 % Syrah og 10 % Mourvédre. Vinen lagres i 12 måneder på franske barriques inde frigivelse. 

Vinen fremstår dybrød med nærmest en sort kerne. Duften er intens og kraftig med massere af noter af peber, tobak og læder. Smagen er powerfuld og intens. Fed og cremet mørk frugt. En lille karamel note. 

Servere denne vin til grillet bøffer eller store stege. Bør nydes ved 16 grader og drikkes den nu skal den dekanteres i 2 timers tid. 

Vinen kan henlægges i lang tid, hvorfor mange vælger at gemme vinen i 10 år, hvilket gør vinen væsentlig mere moden og blød. 

Prøv også Mas de Boislazon Cotes du Rhone her 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk