Mas de Boislauzon - Cotes du Rhone Villages 15% alk.

119,95 DKK

Mas de Boislauzon har i mange år været kendt for at producere én af de mest interessante Cotes du Rhone vine. Årsagen må være det lave udbytte eller det lerholdig terroir vinen kommer fra, eller blot winemakeren har forstået at lave Cotes du Rhone. 

Model/varenr.: 1000-600-40-100-9
Mas de Boislauzon - Cotes du Rhone Villages 2022

Denne vin er lavet på 50 % Grenache og de sidste 50 % er fordelt på Syrah, Mourvédre og Carignan. Druerne kommer fra 26 forskellige parceller i Rhone. Nogle fra det nordlige Cheatuneuf-du-pape, andre helt oppe fra Hermitage. Fælles for alle disse parceller er jordbunden, som besidder meget ler og stenet lag. Druerne bliver høstet med utrolig lavt udbytte, og høstes fra stokke med min. 50 år på bagen. Endvidere er alle druerne fra stokke som er certificeret økologiske. 

Vinen gæres på store temperaturstyret fade, hvor vinen arbejder selv uden tilsat kulturgær. Vinen ender med at blive en klassisk og tro Cotes du Rhone med en god intensitet. 

Vinen fremstår mørk og tæt. Duften er fuld af mørke frugter, læder og kaffe. Smagen er præget af mørke oliven, Provence-urter og fadsmag. Eftersmagen er fed og cremet, masser af fylde og intensitet. 

Servere denne vin til grillet fjerkræ, pastaretter eller risotto. Bør nydes ved 16 grader. 

Prøv også deres Chateauneuf-Du-Pape her 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer