Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Årets Black Cask fra Plantation er et blend af Barbados og Venezuela rom, som er unikt for årets Black Cask! 

299,95 DKK 399,00 DKK (spar 99,05 DKK)

Plantation XO 20th Anniversary er sandsynligvis Plantations mest kendte og elskede rom. Rommen er lagret på flere forskellige fadtyper, deriblandt det efterhånden velkendte cognacfad (Plantations signatur, om man vil) men også helt nye, ubrugte fade af amerikansk hvid-eg. Disse fade giver yderligere vaniljenoter til Barbados-rommen, som i forvejen svømmer i tropisk frugt og kokosnød.

399,95 DKK

Vores rom har gennemgået en imponerende lagringsproces fra 2014 og frem til begyndelsen af 2023 i tropiske ex-bourbon tønder, hvilket har bidraget til dens dybde og kompleksitet. Men her slutter historien ikke. Efter lagringen har Rommen modtaget en særlig finish i 6 måneder i en 130-liters PX Sherry tønde i Danmark, hvilket tilføjer en ekstra dimension af forfinelse og karakter.

599,00 DKK

Denne lille juvel fra La Favorite er en hyldest til den nuværende ejers bedstefar - André Dormoy - som drev destilleriet i mere end 60 år i perioden fra 1938 til år 2000.

1.399,00 DKK
Planteray Belize Vintage 2008 Bottled 2023 48,3%   Turen går til Belize! Den 3. udgivelse i Terra Verra-serien, for første gang under navnet Planteray, er en underskøn, 15 år gammel rom fra det tropiske paradis, Belize. Den er destilleret i 2008 på Travellers Distillery, og har så tilbragt hele 13 ...mere
799,00 DKK

Plantation Rum Original Dark er en rom sammensat af 1 til 3 år gammel Barbados-rom og 10-15 år gammel jamaicansk høj-ester rom. I bedste Ferrand-stil er blendet efterlagret på cognac-fade, og resultatet er en smagfuld og alsidig rom der brillerer i cocktails, både klassiske og i tiki-genren.

199,00 DKK

Med Rum Paris To Berlin, ønskede Infernal at lave en rom som både kan nydes til festen, men også nydes som den er. En rom for begyndere men også for den som elsker at nyde en god rom. En rom som er let at gå til, med en elegant fremtoning. Derfor har de valgt rom fra Venezuela og Den Dominikanske Republik. Rom der både er lagret på ex bourbon, fransk eg, amerikansk eg og i aldrene 5, 6 og 8 år og derudover forener melasse og sukkerrørssaft baseret rom på bedste vis.

399,95 DKK

Plantation 3 Stars er en blanding af rom fra 3 af ”stjernerne” i den caribiske romproduktion: Barbados, Trinidad og Jamaica – og deraf navnet. Blandingen består af ulagret Barbados-rom, 2-3 år gammel Trinidad-rom, ulagret Jamaica-rom og et touch af 10 år gammel Jamaica-rom, som giver en dybde i smagen man normalt sjældent finder i ”cocktailrom”.

199,95 DKK 219,95 DKK (spar 20,00 DKK)

En sjælden og unik rom, som kun findes i begrænset parti. 

499,00 DKK 799,95 DKK (spar 300,95 DKK)

Den ikoniske Goslings Black Seal Rum, er blevet verdensberømt for sin fantastiske smag og fordi Goslings har købt ophavsretten på Dark ‘N’ Stormy cocktailen.

I dag inkluderer Black Seal, i modsætning til de fleste spiritusser, sprit fra to slags pot-stills. Den ene bruges til at destillere fin cognac, og den anden bruges til grappa. Den ene giver smag, den anden giver en subtil elegance. Sammen danner de en vidunderlig spiritus.

 

225,00 DKK

Den første lagrede rom fra Providence og Distillerie de Port-au-Prince i Haiti! De tre år er tilbragt på fade, der har indeholdt Caroni, og i kombination med det tropiske klima, har det har sat et tydeligt præg på rommen. Rommen er gæret på sukkerrørssirup og destillationen er foregået på en bain-marie still fra Müller. Den er tappet ved 52% alkohol.

999,00 DKK

Smagsnoter for Ron Abuelo Centuria Reserva de la Familia. Næse: tyk, klæbrig, sirupsagtig næse med røgede noter af melasse og sort sirup. Vanille og tønde char, et strejf af fedtet espresso bønne og en smuk notat af cedertræ. Det udvikler sig til antydninger af asfalt på en varm dag i sommer, gamle reb og æble drysset med mørk, brun sukker. Smag: Sød og afrundet, intenst frugtrig som æblestrudel med blød, saftig sultanas, muskatnød og kanel. Smeltede vanille-is, ristet brioche med Demerara sukker, karamel æbler og bare et strejf af røg. Hele pakken er ikke ulig brød og smør budding. Finish: Middellang finish med svesker og valnød. Antydninger af kardemomme på halen. Det føles næsten også som en rigtig Pedro Ximinez sherry eftersmag.

999,95 DKK

Hampden Estate 8 Years Old er en jamaicansk rom fra et af Caribiens ældste og mest famøse destillerier. På Hampden produceres en karakteristisk, frugtig og kraftig stil, som er højt elsket af spiritusnørder verden over. Denne nye, officielle Hampden-aftapning har kryds i alle de rigtige felter: rommen er udelukkende lagret i troperne (8 år) og er tappet ved 46% alkohol uden tilsætning af sukker eller farvestof – det er svært at komme tættere på rom-nirvana!

649,95 DKK

Plantation Fiji Islands 2004 er en hele 19 år gammel rom fra én af vores foretrukne (og kriminelt undervurderede) rom-lande: Fiji. Rommen er lavet på melasse og destilleret på kolonnekedel i 2004, hvorefter den har tilbragt de næste 17 år på bourbonfade. Som prikken over i’et lagres den yderligere 2 år på gamle cognacfade hos Maison Ferrand. Den er tappet ved 50,3% alkohol, og er hverken tilsat farvestof eller sukker. Det er den rene vare, direkte fra Stillehavet via Cognac!

749,95 DKK

Endelig er Plantation Sealander kommet sikkert i havn! Hele 3 markante rom-øer har lagt kedler til denne unikke rom: Mauritius, Fiji og Barbados. Dermed spænder rommen også over 3 verdenshave: Atlanterhavet (Barbados), Stillehavet (Fiji) og Det Indiske Ocean (Mauritius) – der er altså tale om lidt af et world blend, som på trods af vidt forskellige ophav har nået en vidunderlig harmoni. Komponenten fra Mauritius er lavet på frisk sukkerrørssaft, mens de to andre er lavet på melasse.

399,95 DKK 425,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Plantation Grande Reserve er en blanding af forskellige rom fra Barbados, som alle ligger et til tre år på bourbonfade i troperne, før de efterlagres sammen i gamle, franske cognacfade på Chateau Bonbonnet i hjertet af Grande Champagne.

225,00 DKK 275,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Plantation Grande Reserve 5 Years er en klassisk Barbados-rom med et twist. Først ligger rommen på bourbonfade i Caribien i mellem 3 og 4 år, hvorefter den undergår Ferrands berømte finish på gamle, franske Cognacfade i 1-2 år, nøje overvåget af de dygtige kældermestre ved Chateau Bonbonnet.

259,00 DKK 275,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Diplomatico Single Vintage 2007 Rum er - som navnet siger - fra år 2007. Diplomatico Single Vintage 2005 er en rom, der er destilleret på gamle Pot Stills af kobber og Kettle Batch Stills. Efterfølgende er rommen lagret på de bedste bourbon-fade og single malt whisky fade, som Tito Cordero (Master Blender hos Diplomatico) kunne finde. Som afslutning har Diplomatico Single Vintage 2005 Rum fået en efterlagring på spanske sherryfade.

895,00 DKK

Så er der guf til romnørderne! I denne kasse får du 8 ”små” flasker (20 cl) med de forskellige marques hos Hampden, så du kan smage dig igennem hele striben fra OWH til DOK. Rommen er tappet uden lagring, og alle ved 60% alkohol.

1.599,95 DKK

Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition kommer fra den uafhængige aftapper Ferrand i Frankrig. Rommen har lagret i både tropisk og kontinentalt klima, og har blot fået 2 g sukker per liter. 

649,95 DKK

Carúpano Reserva 12 Exclusiva er en spændende 80 proof rom, lagret i forseglede ex-bourbon fade op til 12 år og uden erstatning af Angel's Share. Til produktionen anvendes udelukkende kildevand, hvilket sikrer en større renhed, der garanterer udelukkelsen af uønskede lugte eller smagsstoffer. Carúpano Reserva 12Y Exclusiva har tydeligt præg af den Caribiske havluft, der giver et særligt friskt udtryk og noter af saltkaramel. En dejlig rom, der gør sig ganske godt på egen hånd, men giver et helt formidabelt udtryk i dine cocktails!

299,95 DKK

Plantation Grand Añejo er et klassisk mellemamerikansk blend af rom fra Guatemala og rom fra Belize, som efter mellem 3 og 6 år på bourbonfade i troperne lærer hinanden at kende på franske egetræsfade i Cognac. Med blandingen af mellemamerikansk charme og fransk raffinement er Grand Añejo en poleret og let drikkelig sipping-rom som også gør sig godt i cocktails.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

El Pasador de Oro XO er en rund, fyldig og sødmefuld rom fra Guatemala. Den er lavet på sukkerrørsmelasse, og blendet er mesterligt komponeret af 6 til 15 år gammel rom, som efterlagres på franske cognac-fade. Resultatet er en blød og kælen rom med masser af dybde, sødme og chokoladenoter.

499,95 DKK

Denne flaske agricole rom fra 2011, er der kun produceret 5000 flasker af. Den er skabt på et destillat som har ligget på brugte cognac fade - i alt 25 fade. Destilleringen og påfyldningen på de brugte cognacfade er sket i 2011, mens aftapningen er sket i 2020.

1.399,00 DKK

Det er med stor fornøjelse vi kan præsentere den nyeste tilføjelse til Plantations ”Signature Blends”-serie: Isle of Fiji! Vi har i lang tid været enormt begejstrede over rommen fra South Pacific Distillery i Fiji, og Plantations udgave spiller på alle de rigtige tangenter, mens en fin sødme (16 gram sukker per liter) gør den nem at gå til, også for begyndere.

Rommen er sammensat af komponenter destilleret på både pot stills og Coffey still, og den er lagret først på bourbonfade, for så at få Plantations karakteristiske ”finish” på cognac-fade. Det hele hænger utroligt godt sammen, og vi må endnu engang sande, at dette totalt undervurderede destilleri giver de fleste af sine caribiske konkurrenter kamp til stregen.

299,95 DKK

Plantation Xaymaca er ægte Jamaica pot still-rom, med masser af romnørdernes elskede ”funk” eller ”hogo” – den klassiske, kraftige Jamaica-smag af overmodne bananer, gamle gummibånd, diesel og brun, syrlig, gæret ananas. Lyder det mærkeligt? Vent til du prøver det!
Selve blendet er sammensat af rom fra to destillerier, Clarendon og Long Pond. Rommen er destilleret udelukkende på pot stills og er ikke tilsat sukker.

299,95 DKK

Episodio 1 Port Cask 1998 Rum 45%, hører til en serie af limited release rom, specielt udvalgt af Master Blender Hernan Parra. Serien er lavet på en base af amerikanske egetræsfade, dog med en finish på forskellige fade, herunder portvin og sherry. Denne specialudgave er lavet på sherryfade. På verdensplan er der produceret 866 flasker til verden.

1.499,95 DKK

Pasador de Oro Gran Reserva er Guatemala-rom når det er allerbedst! Efter destillationen ligger rommen mange år på fade af amerikansk hvideg, og får derfra de kendetegnende noter af vanilje og smørkaramel. De bedste fade udvælges til en afsluttende lagring – kort men afgørende – på franske cognacfade, hvor den udvikler yderligere kompleksitet og krydrede noter af nellike og cedertræ, som lige giver den sødmefulde rom et touch af fransk raffinement.  

599,95 DKK

Skabelsen af denne vermouth-modnede rom fra Puerto Rico har frembragt en særlig smagsprofil som byder på rosiner, honning, mørk chokolade og vanilje. Den kortvarige vermouth-modning bidrager til en kompleks og rig smagsprofil – en smagsprofil som sjældent ses i romkategorien.

349,00 DKK 499,95 DKK (spar 150,95 DKK)

Single Barrel Selection Trinidad 1998, er en enkeltfadsrom, der er baseret på melasse og destilleret i et kolonne still i 1998, på det nu nedlagte Caroni destilleri. Rommen er modnet på et ex-Bourbon-fad og er aftappet ved en fadstyrke på 62,9 % vol. Rommen er ikke koldfiltreret, og der er ikke brugt tilsætningsstoffer. S.B.S Trinidad 1998 er begrænset til kun 245 flasker. Duft: Frugtagtig og let syrlig med et strejf af gummi i starten. Grønne æbler og honningglaseret BBQ. Smag: Komplekse noter af ristet kaffe og læder med et strejf af brændt karamel. Silkeblød mundfornemmelse og lang finish.

4.249,95 DKK

I Jerez de la Frontera, hvor man laver sherry, betyder ordet pagos ”vinmarker”, og som du nok har regnet ud, er denne Jamaica-rom lagret på sherryfade. Der er ikke blot tale om en finish; rommen er lagret udelukkende på sherryfade. Nærmere bestemt er det olorosofade, der kommer direkte ud af soleraen, hvilket vil sige, at de har indeholdt ægte sherry i omtrent 30 år, og altså ikke bare nye, sherry-seasoned fade.

999,95 DKK

Terravera-serien fra Plantation udforsker nogle af verdens mest afsidesliggende destillerier. Rommen her kommer fra Distileria Don José i Panama, og på flasken og kassen ses de frodige regnskove med det rige dyreliv, som omgiver destilleriet. Rommen er destilleret i 2010 og lagret 8 år i tropisk klima, før den er rejst over Atlanten til Frankrig og lagret yderligere 5 år på fade af fransk eg.

Den er tappet ved fadstyrke: 51,4% - helt uden tilsat sukker eller farvestof. Der er tale om en limited edition tappet fra i alt 22 fade.

649,95 DKK

Dictador XO Platinum 40% er et blend af rom i alderen 25-35 år. Rommen er lavet på “førstepres” sukkerrørsjuice og ikke melasse. Sukkerrørsjuicen fermenteres i minimum 60 timer, hvorefter 30% destilleres i en alambic og 70% destilleres i en kolonnekeddel.

999,95 DKK

Hampden Great House 2023 er en ”Distillery Edition”-aftapning, som kun er tilgængelig på selve destilleriet og ”nogle få, udvalgte markeder”. Heldigvis er Danmark et af de udvalgte, og hver år finder nogle få flasker vej over Atlanten til de danske romfans. Dette er 2023-udgaven, den 5. Great House i serien. Lagret på ex-bourbonfade og tappet ved 57%.

1.095,00 DKK

Kaniché XO er storebroren til Kaniché Reserve. Rommen undergår Pierre Ferrands famøse efterlagring på små og gamle cognacfade i Chateau Bonbonnets fugtige kældre, hvilket præger Barbadosrommen i en mere elegant retning. Resultatet er en sødmefuld og fyldig rom uden skarpe kanter.

Kaniché XO har en sødlig duft af egetræsfade og vanilje med noter af kakao og kokos. Smagen er blød og rund med en stor kompleksitet. I kompleksiteten finder man også karamel, nødder og cedertræ. Smagen har en rigtig god længde, hvor der hele tiden kommer nye nuancer til.

499,95 DKK

I modsætning til de andre rom fra Kaniché-serien kommer Perfeccion ikke fra Barbados, men fra Panama. Den er en anelse mindre sødmefuld og har lidt mere dybde og kant, om end vi stadig befinder os i den lette ende af rom-spektret. Kaniché Perfeccion er melasse-baseret og destilleret på kolonnestills. En rom med en flot struktur og mundfølelse, og alle de rigtige mellemamerikanske smagsnoter!

499,95 DKK

Carmen López de Bastidas er Venezuelas eneste kvindelige masterblender, og Carúpano 21 er hendes mesterværk. Rommen, med undertitlen Reserva Privada, er lagret op til 21 år på amerikanske egetræsfade. De varme dage og kølige nætter giver en høj fordampning, og fadene toppes ikke op igen, som man ellers gør i andre lande. Sådan er traditionen i Carúpano, for det giver ifølge dem den bedste rom, og så må man leve med at processen er bekostelig.

499,95 DKK

"MODELFOTO"

Det mere end hundrede år gamle destilleri Millonario, ligger i det nordlige Peru. Her bruges melassen fra sukkerrør, som er dyrket i den vulkanrige jord, til at fremstille en delikat rom. Peru 2011 er lagret i ex-Bourbon i det tropiske klima i Peru. Derudover fik rommen en sidste finish i ex-Oloroso fade i yderligere 12 måneder (kontinental lagring). Der er aftappet i alt 5486 flasker.

575,00 DKK

Single Barrel Selection Trinidad 1998, er en enkeltfadsrom, der er baseret på melasse og destilleret i et kolonne still i 1998, på det nu nedlagte Caroni destilleri. Rommen er modnet på et ex-Bourbon-fad og er aftappet ved en fadstyrke på 62,9 % vol. Rommen er ikke koldfiltreret, og der er ikke brugt tilsætningsstoffer. S.B.S Trinidad 1998 er begrænset til kun 245 flasker.

4.300,00 DKK

Single Barrel Selection Ghana 2020 er en enkeltfadsrom, der er baseret på sukkerrørssaft og destilleret i et Pot still i 2020. Rommen er modnet på et ex-PX Sherry fad og er aftappet ved en alkoholstyrke på 50% vol i Januar 2023. Rommen er ikke koldfiltreret, og der er ikke brugt tilsætningsstoffer. S.B.S Ghana 2020 er begrænset til kun 215 flasker. Eksklusivt flasket til det danske marked.

649,00 DKK

La Reserve du Chateau er en serie af agricole rom, som lagres på 2 slags fade, gamle Bourbon fade samt brugte cognac fade. Rommen er er en kombination af 12-14 år gammel. 

1.899,00 DKK

Så er tiden kommet til den sidste rom i Plantations populære serie, Under the Sea. Denne gang skal vi til Venezuela, hvor Alexandre Gabriel har opsnust en fantastisk melasse-baseret rom. Den er destilleret i 2010, hvorefter den er lagret 8 tropiske år i ex-bourbonfade i Venezuela. Plantation valgte i alt 22 fade, som så har taget turen over Atlanten for at lagre videre i fade af fransk eg i Ferrands egne kældre. Rommen er tappet ved 52% og der er hverken tilsat farvestof eller sukker.

På etiketten ses en Plettet Ørnerokke – et af Venezuelas symboler.

749,00 DKK

Traditionen med at producere sukker i Panama har eksisteret i årtier. I dag er over 1.200 hektar dedikeret til produktionen af rom, og landet har en af de fineste samlinger af fade - dedikeret til denne nektar. Jorden tilføres konstant et væld af næringsstoffer og mineraler fra de aktive vulkaner. Panama 2007 er modnet i ex-Bourbon fade og er begrænset til 6.837 flasker.

595,00 DKK

"MODELFOTO"

La Maison du Rhum - Île De La Réunion er en 8-årig rom fra det velansete destilleri Rivière du Mât, der blev grundlagt i 1886, og som noget særligt både fremstiller traditionel rom og agricole-rom. Destillering og lagring overvåges nøje af Jean Grodin og Christian Vergier, der er kendt som nogle af de førende eksperter indenfor lagring. La Maison du Rhum - Île de la Réunion er kolonnedestilleret i 2010 og har siden lagret på franske egefade og tidligere cognacfade. 

575,00 DKK

Papalin 6 Years Old Haiti er et blend af 7 fade med rom fra 3 forskellige destillerier: Sajous, Vaval og Casimir. Rommen er lagret 6 år på oloroso-sherryfade fra den meget fine bodega, Lustau, og tappet ved fadstyrke (54,1%). Ren tropisk lagring på et exceptionelt godt fad giver en fyldig, intens og kompleks rom, som virkelig imponerer!

899,95 DKK

På næsen får du søde noter af kokosnød, ristet smør, blødt træ, flødekaramel og tørrede tropiske frugter. Rommen har nogle dejlige og afbalancerede smage, hvor du finder toffee, mandler og bløde tanniner. Eftersmagen tager dig til de hvide sandstrande på Barbados – så lang er den.

1.499,00 DKK

Mødet mellem to giganter: Clairin og Caroni! Den allerede intense og højaromatiske Clairin Sajous har tilbragt 5 lange år på Caroni-fade, før den er tappet ved 52,14% i ganske få eksemplarer, som nok skal få ben at gå på…

999,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler