-23%

Vilarnau Cava - Brut Rosé Reserva 12% alk.

99,95 DKK 129,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der fornemmes tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bær-segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt ’charme-tal’!

Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en dejlig madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske– eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Model/varenr.: 1000-300-30-8

Vilarnau Cava - Brut Rosé Reserva 12% alk. 75 cl. 

Dette er økologisk kvalitets-cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. Denne rosé brut er et blend af grenache og den markant mindre lokale pinot noir, der efter vinifikationen lagres godt 15 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler samt reserva-betegnelsen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurni d’Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer