Gröhl - Riesling 2023 12% alk.

129,95 DKK

Denne Riesling vidner om, hvor høj en kvalitet man finder hos Weingut E. Gröhl. Saftig og sprød Riesling. Flot gutswein fra Weingut E. Gröhl.

Model/varenr.: 1000-200-21-18

Gröhl - Riesling 2023 12% alk. 75 cl. 

Familien Gröhl har boet i Weinolsheim siden 1625 og er nu den 12. generation der skal passe og pleje de ca. 20 hektar vinmarker. Vinavlen er tilpasset naturen, og deres håndværk er underlagt principperne om bæredygtighed.
Der er førsteklasses beliggenheder i bjerglandet og ved Rhinfronten og sammen med naturen, arbejdes der for at skabe de bedst mulige betingelser for vinstokkene.
Vinmarkerne i Rheinhessen strækker sig fra “de tusind bakkeres land” til foden af ​​Rhinen, fra Weinolsheim til Dalheim til Oppenheim og Nierstein.
På grund af beskyttelsen af ​​Donnersberg i vest og den tætte nærhed til Rhinen, de forskellige skifferlag og den frugtbare lerjord der er fyldt med naturressourcer, står de for vinavl af høj kvalitet. Således garanteres der for terroir-prægede, karakterfulde vine og traditionelle mousserende vine og produceres topkvalitet år efter år.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk