Populær

Brunelli - Amarone della Valpolicella Classico Riserva "Campo Inferi"

499,95 DKK

Brunelli er en vingård beliggende i San-Pietro i Valpolicella, som producere efter gamle traditioner, og har gjort det i rigtig mange generationer. Luigi og Luciana som driver stedet i dag har en stor passion og ekspertise i vine herfra. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-2

Brunelli - Amarone della Valpolicella Classico Riserva "Campo Inferi" 2018

* 93 point af WineEnthusiast

Brunelli's Campo Inferi er en unik flaske vin som kun bliver produceret i den bedste årgange og i meget begrænset portioner. Druerne kommer fra marken Campo Inferi, hvor druerne høstes manuelt og gennemgår en hård selektering inden druerne havner til tørringen som varer i 4 måneder. Over 30 % af druernes vægt forvinder i denne periode, hvilket siger noget om mængden af vin i sidste ende. Efter endt gæring lagres vinen i 24 måneder på franske, slovenske og slavonske fade. Derefter flaskes vinen, hvornæst den lagres i 6 måneder før den frigives. Så er vinen klar til at blive drukket. 

Vinen er lavet på Corvina Veronese 70 %, Rondinella 25 %, Corvinone 5 %. Vinstokkene druerne kommer fra er 35 år gamle og står i meget ler og kalkholdigt jord. Vinen har en flot ravfarvet udseende. Duften er raffineret og elegant. Sød kakao og ristet kaffe. Modne frugter som kirsebær, svesker og rosiner. Smagen er intens og virkelig tæt. Fed og cremet vin med masser af smag og kraft. Eftersmagen er lang og intens, vinen runder mildt og blødt af. 

Prøv denne vin til svinemørbrad, bøffer eller modne oste. Bør servere ved 16-18 grader. Dekantere gerne vinen 1,5 time inden brug. 

Vingården kaldes Corte Cariano og besidder udover vineriet og kælderen også et lille residens, hvor man som besøgende kan overnatte hvis vinsmagningen tager lidt fart. Stedet har en masse historie og natur omkring sig. 

Tjek også Brunelli DOC Amarone her 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk