AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO 2014 Brunelli

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

SØLVMEDALJE I Decanter World Wine Awards Vinen er ungdommelig dybrød med en krydret duft præget af sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster samt en vifte af søde krydrede aromaer. Smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop, samt den karakteristiske snert af bitterhed i finalen. Her holder modne, blide tanniner vinens voldsomhed i skak, så en harmonisk balance opstår, og vinen fremstår særdeles drikkevenlig trods sin koncentration.

Model/varenr.: 120 1410

 

Amarone Brunelli Classico DOC 2012 - MEDALJEVIN
 SØLVMEDALJE I Decanter World Wine Awards

 

Vinen er ungdommelig dybrød med en krydret duft præget af sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster samt en vifte af søde krydrede aromaer. Smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop, samt den karakteristiske snert af bitterhed i finalen . Her holder modne, blide tanniner vinens voldsomhed i skak, så en harmonisk balance opstår, og vinen fremstår særdeles drikkevenlig trods sin koncentration. Denne Amarone Classico bør iltes i en rummelig karaffel et par timer inden serveringen. Vinen bør serveres lidt under stuetemperatur ved ca. 17 grader til voldsomme kødretter, vildt eller tørre lagrede ostetyper.

 

Test:
Silver Medal by DECANTER MAGAZINE (årgang 2007)
TOP HUNDRED 2009 - Il Golosario (årgang 2009)
91 Point af Robert Parker i Wine Advocate 2013 (årgang 2010) 

 

Her har vi en af de ypperste fortolkere af Amarone - Luigi Brunelli, han producerer 3 forskellige Amaroner, som alle i øvrigt skiller sig ud fra "main stream" produkter ved at indeholde en lille del af druetypen Sangiovese. Det er alle 3 vine, som internationalt oppebærer en rating fra 93 - 96 point. Standard Amaronen er ganske enkelt et godt køb. Når man ønsker det ypperste, er der vinene fra de to enkeltparceller "Campo Inferi" og "Campo Titari", den første beskriver Luigi som den feminine og titari som den maskuline Amarone. Titari har i øvrigt i flere omgange opnået de bekendte tre glas fra Gambero Rosso. Hans Valpolicella og Ripasso vine giver ganske enkelt meget vin for pengene.

 

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 15 % Alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk