-30%

Stag's Leap Wine Cellars - Artemis Cabernet Sauvignon

699,95 DKK 999,95 DKK (spar 300,00 DKK)

Mange vil sige, at Californiens bedste Cabernet'er kommer fra Stag's Leap distriktet. En vulkansk jordbund med kølige briser fra havet fra den nærtliggende San Pablo-bugt, så opnår området de optimale forhold til produktion af vin. Fælles for vinene herfra er rigdommen af aromaer, elegance og intensitet. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-32

Stag's Leap Wine Cellars - Artemis Cabernet Sauvignon 2020 Napa Valley 

Stag's Leap Wine Cellars blev etableret af Waren Winiarski i 1972. På gården var der tidligere en produktion af blommer, men efter købet omlagde Warren produktionen til vin, hvor han beplantede markerne med klassiske franske druer. Efter kort tid var Stag's Leap et af de mest efterspurgte vingården i Californien. Og i de seneste år har markerne omkring gården opnået status som et offiecielt vindistrikt, Stag's Leap District. 

Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon som er sammensat af druer fra Stag's Leap Wine Cellars 3 marker. Fay-Marken giver intensitet og vinen megen aroma. Arcadia giver vinen kraft men i særdeleshed også struktur. SLV-Marken bidrager med mineralitet. Vinen lagres i 16 måneder på franske fade. En raffineret og kompleks rødvin, som har en intens frugt smag. Enormt struktureret vin med en masse finesse. 

Servere vinen til den røde bøf i store Bordeauxglas. Og ved en temperatur på 14 grader. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk