Brunelli - Amarone della Valpolicella Classico

299,00 DKK

Luigi og Luciana er det ægtepar som i dag driver vingården Corte Cariano og brandet Brunelli som er en gammel italiensk familie, som har rødder i Valpolicella og har dyrket vin i mange generationer. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-1

Brunelli - Amarone della Valpolicella Classico 2020

* 91 Point Robert Parker 
* Silver Medal Decanter Magazine 

Luigi Brunelli er en af de ypperste til at fortolke amarone, i hvert fald i manges øjne. hans amarone er dyrket efter traditionelle metoder, men druesammensætningen er lidt anderledes. Luigi produceres 3 forskellige amaroner. Én classico og to enkelmarksvine, Inferi og Titari. Fælles for de 3 vine er, at der bliver brugt en smule Sangiovese, hvilket giver et lidt anderledes udtryk i vinene. Hans vine høster mange roser i diverse medier og modtager stor hæder. 

Vinen er lavet på Rondinella, Molinara, Corvina og Sangiovese. Druerne høstes manuelt og gennemgår en streng selektering, da man kun ønsker de bedste druer. Vinen lagres i 18 måneder på franske barriques før de får 6 måneder på flaske, inden de bliver frigivet. Farven er dybrød. Duften er frugtrig og intens. Smagen kommer med søde noter, friske kirsebær og modne blommer. Krydret vin med vanilje og lidt kaffe. Eftersmagen er intens og lang. Cremet og fed fylde. 

Drik denne vin til bøffen i store glas ved en temperatur på 18 grader. 

Prøv også deres Inferi

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk