ZENI - "CMC" Rosso Veronese Appassimento

79,95 DKK

ZENI blev etableret i 1870 af Bartolomeo Zeni. Vingården drives i dag stadig af familien, og har marker mange forskellige steder i Veneto. Denne CMC er en særlig vin, som Hillerød Vinkompagni får lavet specielt til det danske marked. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-14

ZENI - "CMC" Rosso Veronese Appassimento 2015

* Sølvmedalje i BT's vintest

CMC er en vin som Hillerød Vinkompagni i samarbejde med winemakeren, selv har designet. Vinen er lavet på 3 forskellige druer, Corvina, Merlot og Cabernet Sauvignon. Corvina og Merlot druerne bliver høstet lidt tidligere grundet processen Appassimento, hvor man lader druerne hænge længere, så de tørre ind og derved har druerne en større koncentration. Druerne høstes og gennemgår en hård selektering, hvor kun de flotteste druerne accepteres. Dernæst vinificeres vinen og lagres i 6 måneder på fade. 

Vinen har en flot rubinrød farve. Duften er delikat og intens. Noter af mørke skovbær, kirsebær og solbær. Lakrids og kaffe dukker mildt op, og skaber en kompleksitet i duften. Smagen er fed og cremet. Masser af frugt og fylde. Eftersmagen er kraftig og smagsfuld. De mørke noter som lakrids, kaffe og nødder kommer frem. Skøn balance i vinen. 

Servere vinen til Andestegen, bøffen eller svin. Bør drikkes i store glas og ved en temperatur på 14 grader. 

Tjek også ZENI Cruino ud her

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk