Viña Cecilia - Moscato Rosé 5% alk.
Vina Cecilia har winemager Fernando Tarin ansat til at have fokus på netop disse vine produceret på Moscato. Hvorfor? Fordi Fernando er ekspert i at producere vine på netop Moscato. Hans filosofi er at skabe vine med god mineralitet og friskhed. Moscato har en vis sødme, derfor er det meget vigtig at der er noget syrer og mineralitet for at skabe balance.
Viña Cecilia Moscato Rosé mousserende
Asti-lignende Moscato fra Valencia, blot mere frisk og sprød
Vina Cecilia er lavet 100 % på Moscato som i sig selv skaber utrolig søde vine. Der skal en dygtig winemaker til at skabe balance i sådan et produkt. Det er lykkedes hos Vina Cecilia. Farven er utrolig flot jordbærfarvet og med milde bobler som stiger til kanten. Duften er frugtrig, hindbær og jordbær bære duften præg af. Smagen er tydelig sød, dog med en masse friskhed. Knap så syntetisk som en klassisk Asti. Mere sprød og frisk i stilen. Gæringen er tidligt stoppet for at beholde så høj friskhed som muligt. Det resultere også i en vin med lav alkohol. 5 % alk.
Servere denne vin som aperitif, velkomst eller som en tørstslukker på terrassen. Serveringstemperatur skal være på 6-8 grader.
Hillerød VinKompagni ApS / Maximum WineFrejasvej 32, 3400 Hillerødtlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dkhttp://hilleroedvinkompagni.dk |