Girlan - Pinot Noir "PATRICIA"

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Girlan kommer fra Alto Adige, som er beliggende ved grænsen til Østrig, hvorfor området er præget af tysk/østrig kultur. Dog er producenten bund-italiensk. Området er i særdeleshed kendt for deres hvide vine. 

Model/varenr.: 1000-600-60-70-1

Girlan - Pinot Noir "PATRICIA" 2016

Kellerei Girlan er helt igennem italiensk, selvom navnet leder tankerne til noget andet. Vineriet er beliggende i Alto Adige som grænser op til Østrig, hvorfor området bærer præg af den kultur. Området er kendt for deres arbejde med hvidvin, og vinene er typisk kølige og syrefriske. Markerne er typisk op ad bjergsiderne, hvor markernes eksponering til solen er perfekt. Winemaker Gerhard Kofler er anerkendt for hans resultater i Alto Adige. Girlan er et kooperativ, hvor man opkøber druer. Det er normalt i området, og Girlan regnes for at være et af de bedse. 

Pinot Noir er absolut en af de sværeste druer at dyrke. Skallen er tynd, hvorfor klima og sygdomme hurtigt kan ødelægge druen. Pinot Noir i dette område skaber lette og saftige Pinot Noir, som kan i visse tilfælde måle sig med Bourgogne. Drikkevenlig og elegance er nøgleorderne for Girlan. 

Patricia er en vin lavet på 100 % Pinot Noir og er en hyldest til datteren. Farven er lyserød. Duften er præget af friske hindbær, jordbær og raps. Smagen er frisk og sprød. Elegant og delikat rødvin med god smag af Pinot. 

Prøv at servere denne vin til fjerkræ eller svin. Bør nydes ved 14 grader. 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk