Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien er, ligesom f.eks Sydafrika og New Zealand, blevet et vinland qua de mange europæiske immigranter. Disse kunne ikke undvære vinen, og begyndte at plante vinstokke, ofte uden anden overvejelse, end at de skulle producere vin. Senere blev der produktudviklet i forhold til de rigtige druesorter, jordbund o. lign. På sigt blev shiraz og chardonnay de førende druer, men også cabernet sauvignon og riesling er store i Australien. Vinproduktionen er koncentreret til kystområderne. De sydøstlige områder New South Wales, Victoria og South Australia står for den højeste kvalitet og den største mængde.

Sorter resultater:

Lou Mirande er sønnen af Francesco Miranda, som etableret vineriet i Sydaustralien. Lou har efterfølgende forsøgt at viderbringe kvaliteten og stilen i vinene, og har også købt flere marker i specielt Victoria. 

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Lou Miranda Estates blev etableret i 1938, hvor bedstefaren Francesco Miranda kom til Australien fra Italien. Han etableret en kultur, hvor god vin var lige så stor en del af hverdagen som familie og nære venner. Derfor startede han temmelig hurtigt et vineri, som hans søn Lou har arbejdet for at leve videre efter faren. Francesco skabte et helt unik stil i sine vine, som sønne forsøger at viderbringe på vineriet nu. Derfor har sønnen købt flere parceller i Barossa Valley i Australien. Leone er en serie af søde vine fra Lou Miranda Estates. 

 

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler