Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sydafrika har en lang tradition for vindyrkning, ansporet af europæiske kolonister. De sanktionerne mod landet, op gennem 80’erne, gjorde at mange helt vendte landet ryggen. Derved røg vinene også ud af bevidstheden, og først mange år senere begyndte de danske forbrugere at interessere sig for vin fra Sydafrika. Det var især vine på pinotage og chenin blanc som præsenteredes, men mange blev ikke rigtig glade for disse vine. Siden kom cabernet sauvignon, chardonnay og syrah til og så var vejen banet for en moderat succes. Også de søde vine blev populære Vinproduktionen er koncentreret ved kysterne i sydvest og især Stellenbosch og Paarl nyder anderkendelse.   

 

Sorter resultater:

Denne Chardonnay er høstet fra Bush-stokke, med et utroligt lavt høstudbytte. Hvorfor vinen er intens og olieret. Vinen har ikke lagret særligt på fade, men vinen har alligevel en god koncentreret konsistens. Dejlig friskhed i eftersmagen, som skaber balance. Perfekt vin til fisk, skaldyr eller fjerkræ. Bør serveres ved 10-11 grader. 

79,95 DKK 99,99 DKK (spar 20,04 DKK)

Denne vin er lavet på 100% Chardonnay fra Stellenbosch. Druerne høstes fra Bush stokke, og med et lavt udbytte. Druerne selekteres grundigt, så vinen har en renhed og præcis syrer. Vinen lagrer på barriques, hvorfor der også er fadnoter på vinen. Skøn vin til hummer, laks eller fjerkræ. Bør serveres ved 12 grader.

149,95 DKK

Prominente guava noter støttes af litchi og mango, med en subtil urteagtig undertone.

79,95 DKK

Det traditionsrige Sydafrikanske vinhus, Klein Constantia, laver en seriøs konkurrent til de friske og grønne modparter i Sancerre og ikke mindst de tropiske hyldeblomstbomber fra New Zealand.

 

149,95 DKK 179,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences