Hofstätter - Pinot Nero "Meczan"

169,95 DKK

Fantastisk Pinot Nero vin fra det øverste Italien. Denne Pinot Nero kan drille selv de største i Bourgogne. Overrask naboen med sådan en flaske! 

Model/varenr.: 1000-600-60-70-3

Hofstätter - Pinot Nero "Meczan" 2022

Joseph Hofstätter råder over 50 ha. i Alpeområdet Alto Adige eller det som man kender som Sydtyrol. Vinmarkerne er placeret mellem 200-800 meter over havets overflade. Placeret på både den østlige og vestlige side af Adige-floden gør at diversiteten er stor i markerne. Producenten leger meget med helt særlige parceller fra forskellige placeringer, da kvaliteten er tårnhøj! 

Mange af disse vine har fået "Vigna" klassifikationen, som svare til en Cru vin i Bourgogne. Hofstätter er den første der har mulighed for at benytte sig af dette. På vingården har man i mange år produceret nogle robuste og powerfulde Pinot Nero vine, som har vist højt niveau mod selv de største Bourgogne vine. 

Meczan er basisvinen fra Hofstätter som er lavet på Pinot Nero, som også på tysk kaldes Blauburgunder. Druen er tro og terroir bevidst. Elegant og yndefuld vin, med elgante noter som røde bær og lette krydderier. Servere denne vin til lette retter, pasta eller fjerkræ og gerne ved 12 grader. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk