Manincor - Pinot Nero DOC

349,95 DKK

Manincor er på mange måder en historie for sig selv, og deres vine har igennem mange generationer udviklet sig til nogle af verdens mest eftertragtet Pinot Noir vine udenfor Bourgogne. Elegance, renhed og terroir er ordne til disse vine. 

Model/varenr.: 1000-600-60-70-2

Manincor - Pinot Nero DOC  2018

Manincor drives i dag af Greve Michael Goess-Enzenberg og hustruen Sophie. De overtog stedet i 1991 af deres familie og vingården har siden 1608 været i samme familie. Generation på generation. Stor underjordisk kælder og masser af investeringer i kælder og mark har resulteret i et landbrug der er fuldt biodynamisk og bæredygtigt. Manincor har opnået en status som CO2 neutral via biomasse- og jordvarmeanlæg. På gården produceres også frugter og deres egne fade til vinproduktionen. 

Filisofien bag gården er simpel. Hårdt markarbejde, lavt udbytte og næsten ingen intervention i kælderen. i alt 50 ha jord, som nærmest driver sig selv, for at få så terroir-tro vine som muligt. 

Manincor besidder nogle af de bedste beliggenheder i Alto Adige i det nordligste Italien. Vinene er lavet på Pinot Nero, som er Bourgognes svar på Pinot Noir. Druen er unik og skaber nogle af verdens mest komplekse vine, og det smages også her. Prøv denne fantastiske vin, og få en oplevelse af Bourgogne uden at prisen er Bourgogne. 13,5 % alk. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences