Pascual Toso - Cabernet Sauvignon Estate - Mendoza

79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne Estate Cabernet er lavet 100 % på Cabernet fra Maipu, Argentina. Farven i glasset er mørk med violette nuancer. Aromatisk duft af peber, chokolade mynthe og vanilje. Super behagelig smag. Smagen er fyldig og intens. Milde tanniner og livlig syrer som skaber frikshed. Klassiske Cabernet noter; solbær, mynthe, peber og chokolade.

Model/varenr.: 1000-600-10-4

Pascual Toso - Cabernet Sauvignon Estate - Mendoza 2016

 TROPHY af Argentina Wine Awards 2013 

Denne Estate Cabernet er lavet 100 % på Cabernet fra Maipu, Argentina. Farven i glasset er mørk med violette nuancer. Aromatisk duft af peber, chokolade mynthe og vanilje. Super behagelig smag. Smagen er fyldig og intens. Milde tanniner og livlig syrer som skaber frikshed. Klassiske Cabernet noter; solbær, mynthe, peber og chokolade. De 6 måneder på fad giver vinen fylde og balance. Men stadig en temmelig mild vin med god smag. Perfekt til rødt kød, vildt eller pasta. Bør servere ved 15 grader. 

Estate vinene er druer fra de mindst eksponeret marker i Maipu, tvivl dog ikke - Pascual Toso har lavet fremragende vine i dette terroir i mange år. Druerne behandles på samme måde som de andre vine, dog er lagringen ikke lige så lang. Vinene får 6 måneders fadlagring på franske og amerikanske fade. 

Tjek også Malbec vinen i dette niveau

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk