Pascual Toso - Malbec Estate - Mendoza

79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Pascual Toso Estate Malbec er 100 % Malbec og kommer fra de lavest og mindst eksponeret marker, men frygt ej, vinene herfra har fundet vejen frem til meget hæder og gode point. Sjældent har vi set en vin, have så meget potentiale og intensitet til den pris.

Model/varenr.: 1000-600-10-3

Pascual Toso - Malbec Estate - Mendoza 2017

** FANTASTISK VINKUP

Denne vin er produceret på udelukkende Malbec fra Maipu, Mendoza. Farven er mørk med brunlige nuancer i kanten af glasset. Duften er fed og intens. Mørke frugter som skovbær og brombær. Smagen er cremet og itnens. Lakrids, vanilje og tobak kommer fra fadet, mens druens signifikant er blommer, svesker og rosiner. Kompleks og kraftig rødvin, som matcher kalv, bacon og risotto fantastisk! Servere den ved 15 grader. 

Estate vinene er druer fra de mindst eksponeret marker i Maipu, tvivl dog ikke - Pascual Toso har lavet fremragende vine i dette terroir i mange år. Druerne behandles på samme måde som de andre vine, dog er lagringen ikke lige så lang. Vinene får 6 måneders fadlagring på franske og amerikanske fade. 

 91 point, Wine Enthusiast
 90 point og vinen på "Best Buy" - Wine Advocate - Robert Parker
 5 stjerner ud af 5 - VinAvisen. Citat:"Flot rødvin med intens frugt, en lækker krydring og trods sin kraft ret elegant og 'slank'. Et godt køb til prisen"

Se også Cabernet i samme niveau

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk