Populær

Busby's Mate - Big Chunky Red

59,95 DKK

Australien er dygtige til at skabe maleriske navne på vinene, som virkelig udtrykker winemakerens personlighed og karakter, men bestemt også vinens. Busby's Mate rammer bredt, grundet den bløde og frugtrige vin. God friskhed og fylde. 

Model/varenr.: 1000-600-20-14

Busby's Mate - Big Chunky Red 2017 15 % alkohol. 

 ud af 5 i VinAvisen 

Busby's Mate er vin produceret på Shiraz og en smule Ruby Cabernet. Druerne kommer fra forskellige parceller i McLaren Vale, som er et utrolig eftertragtet område for netop Shiraz druerne. Ruby Cabernet bruges til at skabe balance og struktur i vinen. En smule fadlagring giver vinen fylde og en blød afrundet stil. God kompleks vin med masser af sødme og frugt. Farven er mørk nærmest sort. Duften byder på solbær, brombær og jordbær med krydret noter som peber, urter og umodne frugter. Dejlig frisk næse samtidig med masser af syrer. Smagen er utrolig fyldig og smagsfuld. Masser af krydret noter og sødme fra frugten. Perfekt balanceret. 

Fantastisk hverdagsvin, som fungerer perfekt til frikadellerne eller til kalv. Pasta er ej heller nogen forhindring. Servere den gerne ved 14-16 grader. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk