Quarisa - Chardonnay Treasures

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Johnny Quarisa har været winemaker i over 25 år, bla arbejdet hos Cesella Wines, som står bag rigtig mange forskellige succeser fra Australske. Quarisa producere ærlige, umiddelbare og simple vine, som er ærlige for det terroir de kommer fra. Han formår at producere vine som er drikkeklare fra frigivelse, men samtidig med lang holdbarhed.

Model/varenr.: 1000-200-13-5

Quarisa - Chardonnay Treasures 2014

Treasures Chardonnay bliver produceret på 100 % Chardnnay. Druerne gennemgår en kontrolleret fermenteret, hvor den næste gæring foregår på egetræsfade, som er en gammel tradition. Vinen får lov at ligge 12 måneder på franske fade. Farven er strågul med lidt grønne nuancer. Duften er mineralsk og frisk. Tydelig duft af vanilje og smør. Smagen fylder hele din mund med smør og ristede nødder, hvilket er resultatet af fadlagringen. Rigtig fin balance mellem syren og fedmen. Ferskner og melon og god cremethed.

Servere denne vin til røget laks, fjerkræ eller modne oste. Serveres ved 10 grader. 

Johnny Quarisa har været winemaker i over 25 år, bla arbejdet hos Cesella Wines, som står bag rigtig mange forskellige succeser fra Australske. Quarisa producere ærlige, umiddelbare og simple vine, som er ærlige for det terroir de kommer fra. Han formår at producere vine som er drikkeklare fra frigivelse, men samtidig med lang holdbarhed. Klassiske vine med saft og kraft, samt god fylde. Han arbejder naturligvis meget med Shiraz, men også Cabernet Sauvignon, Chardonnay og Viognier. Hans topniveau kalder han Treasures, som er opkaldt efter han døtre, nemlig hans skatte. Druerne kommer fra McLaren Vale og Adelaides Hills. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk