Henry Fessy - Morgon Cru du Beaujolais

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Henry Fessy er ejet af Bourgognehuset Louis Latour. Hos Henry Fessy forsøger man at lave vine, der udtrykker den jordbund vinen kommer fra, hvorfor den er klassisk og tro mod Beaujolais. 

Model/varenr.: 1000-600-40-60-7

Henry Fessy - Morgon Cru du Beaujolais 2018

* 90 point af Wine Enthusiast 

Henry Fessy er en producent, der er temmelig tro mod sit område og sin stil. Henry Fessy producerer vine fra alle 10 forskellige cru'er i Beaujolais. Huset er ejet af Bourgognehuset Louis Latour, og med denne Morgon finder man en vin, der er ligeså robust og intens som Louis Latours Bourgogne vine. 

Morgon er den næststørste Cru i Beaujolais, hvor Gamay druen skaber vine som er væsentlige mere intense og powerfulde end andre cru'er i Beaujolais. Morgon er kendt for sin lagringspotentiale. Vinen er lavet på som sagt 100 % Gamay og lagres udelukkende på ståltanke. Farven er mørk og nærmest lilla i kernen. Duften er præget af mørke bær, kirsebær, fersken og abrikos. Smagen er fyldig og mere krydret end andet. Eftersmagen rundes af med blommer og tørret abrikoser. 

Servere denne vin til gryderetter, kalv eller svin. Tunge og fede serveringer, som flæsesteg. Bør nydes ved 12-14 grader. 

Prøv også Henry Fessy's hvide vine her

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk