-20%

Chateau Cantenac-Brown - Alto de Cantenac White

299,00 DKK 375,00 DKK (spar 76,00 DKK)

I mange år har Grand Cru Classé producenten Chateau Cantenac-Brown været kendt for deres 1.vin. Men sjældent har folk hørt om deres hvide vin Alto de Cantenac-Brown. det skyldes flere ting. De ejer en jordlod i Margaux, hvor jorden er præget af kalk og ler. Det er de bedste betingelser for at dyrke grønne druer i Bordeaux.

Model/varenr.: 1000-200-15-11-4

Chateau Cantenac-Brown - Alto de Cantenac White 2018

**ENDNU ENGANG FIK VI FAT PÅ DENNE HVIDE SKØNHED!

I mange år har Grand Cru Classé producenten Chateau Cantenac-Brown været kendt for deres 1.vin. Men sjældent har folk hørt om deres hvide vin Alto de Cantenac-Brown. det skyldes flere ting. De ejer en jordlod i Margaux, hvor jorden er præget af kalk og ler. Det er de bedste betingelser for at dyrke grønne druer i Bordeaux. De har tidligere frasolgt disse druer. Men i 2011 valgte man hos Chateau Cantenac-Brown at producere en hvidvin på 90 % Sauvignon Blanc og 10 % Semillion fra netop dette jordlod. Chateauet besidder 1,8 hektar her og producere ca. 9000 flasker årligt af denne hvidvin. 

Cantenac-Brown forsøgte at skabe en hvidvin, hvor tankerne skulle lede én hen på de hvidvine fra Sancerre - Altså mineralitet og god syrer og sprødhed. Vinen fermenteres langsomt i temperaturstyret ståltanke, for at beholde så friske aromaer som muligt. Druerne bliver høstet i hånden og vinen lagrer på 1 år gamle barriques. 

En utrolig unik hvidvin, vi sætter stor pris på at have i sortimentet. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk