-21%

Maison Sichel "Sirius" - Bordeaux White

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

De engelske brødre med efternavnet Sichel har virkelig formået at skabe en hvidvin der er frisk, sprød og fed og cremet i en og samme flaske! En spændende flaske hvidvin med karakter!

 ** GULD-medalje ved Concoures International

Model/varenr.: 1000-200-15-11-5

Maison Sichel "Sirius" - Bordeaux White 2016

Familien Sichel bliver mere og mere et synonym for høj kvalitet i Bordeaux. Denne velkendte familie ejer andele i et af de mest eftertragte ejendomme i Bordeaux, nemlig Chateau Palmer i Margaux. udover Palmer, ejer familien også Chateau Angludet i Margaux og det er her man producere vinene fra serien Sirius. Meget anerkendt AOC Bordeaux. 

Sirius Blanc er produceret på Semilion og Sauvignon Blanc. De to druer vinificeres hver for sig. Begge druer gæres på egetræsfade, og begge druer får lov at ligge længere tid med kvaset for at få mere aroma og intensitet ud til slutproduktet. 

Du får en hvidvin der er strågul i farven, en vin der virkelig laver gardiner i glasset. Duften er intens og tør, men samtidig fedmefuld. Smagen er udpræget tropiske frugter - Passionsfrugt, ananas og banan. Virkelig god syrer som skaber fremragende balance i vinen. 

Servere denne vin til skaldyrssupper, fiskeretter eller til asparges, husk at vinen ikke må drikkes varmere end 9 grader. 


** GULD-medalje ved Concoures International

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences