Clos de Jacobins - Saint Emilion Grand Cru Classé

499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Clos de Jacobins blev ved det asiatiske VinExpo, i Hong Kong kåret som den bedste i klassifikationen ved en smagning af 3 årgange fra slottet. 

Clos de Jacobins - Saint Emilion Grand Cru Classé 2010

Clos de Jacobins vin er produceret på 100 % Merlot fra hjertet af Saint-Emilion. Druerne kommer fra de bedst eksponeret druer. Gæringen foregår under kontrolleret temperature, efter endt gæring fadlagres vinen i 17 måneder på klassiske franske fade, hvoraf 90 % af dem er nye. 

Vinen har en flot rød ravfarve. Duften er præget af modne bær. Smagen er elegant og med saftig fylde. Tanninerne er milde og bløde. Smagen er blommeagtig og vedholdende. 

Servere denne vin til til vildt, rødt kød eller gryderetter. Bør nydes ved 15 grader. 

Der er ingen tvivl om at Clos de Jacobins er i den absolutte elite i klassifikationen Grand Cru Classé i Saint-Emilion. Slottes ejes i dag af familien Thibaut og med Magali Decoster i spidsen for driften. I 2004 gik slottet ind i en rivende udvikling, hvor produktionslokaler og marker fik en ordentlig forvandling. Familien har virkelig investeret i marker og udstyr samt kælder. Og investeringerne bærer allerede frugt nu, hvor Clos de Jacobins har rykket sig til eliten i Saint-Emilion. 

Prøv også en anden årgang her 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk