Lés Allées de Cantemerle - Haut Médoc

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Lés Allées de Cantemerle er 2. vinen til Chateau Cantemerle. Vinen har en utrolig flot, drikkevenlig stil allerede som ung. Fantastisk vin til simreretten. 

Lés Allées de Cantemerle - Haut Médoc 2011

Chateau Cantemerle er beliggende ved Macau syd for Margaux. Her besidder de 90 hektar. Store investeringer er gjort i både mark og vineri de seneste 15 år, hvorfor vinen har oplevet kæmpe forandring, hvilket anmeldelserne også siger. 

Vinen er lavet på 87 % Cabernet Sauvignon og 13 % Merlot, et klassisk blend fra området. Høstes i hånden og selekteres grundigt inden druerne kommer vineriet, så kun det bedste materiale bliver brugt. Vinen gæres i store kar, hvorefter den lagres i 12 måneder på barriques. 

Denne proces og filosofi har resulteret i en ren og intens vin fra Bordeaux, der dufter af røde og mørke bør. Smagen er intens og krydret med søde noter af tobak, vanilje og frugt. Fantastisk balance og en mild syrer, der bakkes op med en behagelig tannin. 

Vinen kan nydes nu og de næste 5-10 år frem. Serveringstemperatur bør være 16 grader og gerne til noget lam, vildt eller kalv. 

 Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk