Maxime Dubuet Boillot - Les Granges de Verbaut 2022 13% alk.

249,95 DKK

Maxime Boillot er først i trediverne, reflekteret og lige en smule garderet lige indtil talen går i detaljen på vin. Så er han pludselig dybt engageret, temmelig selvsikker og tydeligt stolt af både sine marker og sine vine - og det har han også grund til at være..

Han overtog domainet i 2017, og ændrede praksis til økologisk dyrkning, benhård sortering og svovlfri vinifikation lige på stedet. Af hensyn til sin konservative onkel, fra hvem han forventes at skulle arve en række vinmarker, har han ikke søgt certificering endnu; de familiære bånd betyder væsentlig mere end et stykke papir, der dokumenterer hans praksis.

Model/varenr.: 1000-600-40-80-31

Maxime Dubuet Boillot - Les Granges de Verbaut 2022 13% alk.

Imidlertid er han ikke begrænset i sin tilgang, der både omfatter en 100% hel-klasevin og en hel del halvklasevine - som hermed ophøjes til formelt udtryk - samt en Nature på Aligoté Doré. Alle er de fuldstændig rene og præcise i udtrykket med markant terroirudtryk - her smager man virkelig forskellen mellem Sur Roche øverst oppe over Volnay og hans Vielles Vignes, der kommer fra Ez Echards og et lille plot i Robardelle nedenfor byen. Man kunne sige det samme om Pitures øverst og Carelles sous la Chapelle nederst.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer