Mischief-Mayhem - Vosne Romaneé Vieilles Vignes

499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Michael Ragg og Fiona Stevenson flyttede i 2003 til Bourgogne efter store overvejelser. De havde haft en stor interesse for området i mange år, men aldrig turde tage springet. De startede som en fuld negociant, hvor alt materialet var købt. Men i dag ejer de store parceller selv. 

Mischief-Mayhem - Vosne Romaneé Vieilles Vignes 2013 
 
Michael Ragg og Fiona Traill-Stevenson har sammen en fortid hos det engelske Berry Bros. & Rudd. Over 10 års erfaring med arbejde indenfor highend vine, søgte Michael og Fiona til Bourgogne i 2003. Vingården startede i 2003 som udelukkende værende en negociant, hvor de opkøbte druer fra andre bønder i området. Gården som de købte i 2003 er beliggende i Aloxe-Corton. De udviklede sig hurtigt og fik et sortiment på mange forskellige parceller i den sydlige del af Bourgogne. 
 
i 2012 opnår Michael og Fiona, at blive til et domaine, da de køber deres første jordlod i Aloxe-Corton, Les Caillettes. Derfra er det gået stærkt og flere parceller er købt, samtidig med at de stadig opkøber druer fra deres gode netværk af producenter. 
Filosofien er, at vinen skal udvikle sig selv uden for megen manipulation fra winemakeren Fiona. Hvorfor produktionen foregår økologisk. Senest er, at Michael og Fiona forsøger at udskifte nogle af deres traditionelle træfade til cementfade. 
 
Denne vin er lavet på 100 % Pinot Noir fra forskellige parceller i Vosne-Romanée. Druerne kommer fra domainets ældste stokke, hvorfor de skriver Vielles Vigne på etiketten. 
Vinen er ungdommelig og sprød. God syrer og mineralitet. Strukturen er stram og præcis, hvorfor vinen er god til mad. Intense krydderier og mørk frugt. 
 
Bør nydes ved 15-16 grader og i store vinglas. 
 
 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk