-16%

Francis Ford Coppola Winery - Red Blend Diamond Collection

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Denne vin er inspireret af Scarlet O'Hara fra filmen "Borte med blæsten". Vinen er ligeså vild og levende og er blended af forskellige druerne fra forskellige områder i Californien. Endnu et bevis på Corey Becks kompetencer. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-14

Francis Ford Coppola Winery - Red Blend Diamond Collection 2017

Mr. Coppola har med denne vin, i samarbejde med Corey beck, forsøg at skabe en vin hvor fordelene fra de forskellige druer og områder skal give en unik vin. Derfor har Corey høstet druer fra Napa, Sonoma, Lodi og El Dorado. Fremragende områder, som bidrager med hver deres force til vinen. 

Vinen er lavet på 43 % Syrah, 28 % Petite Verdot, 14 % Petite Sirah 11% Zinfandel og 4 % Malbec. Et ikke særlig klassisk blend fra Californien, men Corey ønsker at være innovativ og tænker lidt anderledes. Vinen lagrer 12 måneder på franske fade inden aftapning. 

Vinen er postkasserød i farven. Duften er præget af hindbær, jordbær og brombær. Smagen er fyldig og frisk, med en god portion syrer, der giver vinen en fremragende balance med den modne frugt. Eftersmagen er intens og byder på noter af nødder, anis og ristede kaffe. 

Servere denne vin til kalv, lam eller vildt, evt. til modne oste også. Husk blot at nyd vinen ved 14-16 grader. 

Prøv også Director's cut 

 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk