Stasis Wine - Chardonnay Santa Maria Valley

449,00 DKK

Stasis Chardonnay er en smuk og elegant Chardonnay fra Rabble Wine Co.. Det er selvfølgelig 100% Chardonnay, som lagres i 14 måneder på franske egetræsfade. Sammensætningen af fade er nøje udvalgt af winemaker, Jeremy Leffert, som sætter et tårnhøjt ambitionsniveau for denne vin.

Model/varenr.: 1000-600-150-10-37

Stasis Wine - Chardonnay Santa Maria Valley 2015

Druerne til vinen kommer fra Murmur Vineyard, som ligger ved det sydvestlige hjørne af vinområdet Santa Maria. Murmur Vineyard ligger kun 12km fra Stillehavskysten, og er derfor velsignet med kølende vinde, som til tider kan være bidske. Dagene typisk varme og solrige, dette giver tilsammen optimale forhold for at dyrke druer med perfekt modning, samt et syreniveau i balance, som skaber friskhed og støtter vinenes frugtnuancer. Murmur Vineyard dækker over et stort areal, og breder sig derfor på tværs af 2 appellationer i Californien – Santa Maria Valley, som en del af Santa Barbara County og og Los Alamos, som lever et noget mere ukendt liv. Rob Murray fra Rabble Wine Co. ejer betragtelige områder i den eftertragtede Santa Maria Valley-del. Dagene typisk varme og solrige, dette giver tilsammen optimale forhold for at dyrke druer med perfekt modning, samt et syreniveau i balance, som skaber friskhed og støtter vinenes frugtnuancer.

Stasis Chardonnay er en smuk og elegant Chardonnay fra Rabble Wine Co.. Det er selvfølgelig 100% Chardonnay, som lagres i 14 måneder på franske egetræsfade. Sammensætningen af fade er nøje udvalgt af winemaker, Jeremy Leffert, som sætter et tårnhøjt ambitionsniveau for denne vin. 6% af fadene er helt nye, 28% er en blanding af første- og andenårs-fade, og de resterende 66% er neutrale fade. Dette giver et sublimt touch af fad, i en moderne stil, samtidig med at frugten og vinens fedme opbygges til nærmest euforiserende niveau. Her er tale om vin, som fortjener at blive matchet med det bedste skaldyr, og i det bedst tænkelige selskab.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk