Stasis Wine - Pinot Noir Santa Maria Valley

449,00 DKK

Stasis Pinot Noir er smuk, elegant og nærmest euforisk Pinot Noir fra Rabble Wine Co.. Det er 100% Pinot Noir, som lagres i 17 måneder på franske egetræsfade. Winemaker, Jeremy Leffert, lægger liv og sjæl i denne vin, som udviser ekseptionel harmoni mellem frugt og fad.

Model/varenr.: 1000-600-150-10-36

Stasis Wine - Pinot Noir Santa Maria Valley  2015 14,5 % alk. 

Druerne til vinen kommer fra Murmur Vineyard, som ligger ved det sydvestlige hjørne af vinområdet Santa Maria. Murmur Vineyard ligger kun 12km fra Stillehavskysten, og er derfor velsignet med kølende vinde, som til tider kan være bidske. Dagene typisk varme og solrige, dette giver tilsammen optimale forhold for at dyrke druer med perfekt modning, samt et syreniveau i balance, som skaber friskhed og støtter vinenes frugtnuancer. Murmur Vineyard dækker over et stort areal, og breder sig derfor på tværs af 2 appellationer i Californien – Santa Maria Valley, som en del af Santa Barbara County og og Los Alamos, som lever et noget mere ukendt liv. Rob Murray fra Rabble Wine Co. ejer betragtelige områder i den eftertragtede Santa Maria Valley-del. Dagene typisk varme og solrige, dette giver tilsammen optimale forhold for at dyrke druer med perfekt modning, samt et syreniveau i balance, som skaber friskhed og støtter vinenes frugtnuancer.

Dette opnås igennem en nøje udvalgt sammensætning af fade – 40% af fadene er helt nye, de resterede 60% er neutrale fade. Resultat er en vin i ypperlig balance, som leverer en storladen oplevelse, til den heldige person som har fået fat i en flaske. Delikate nuancer af rød frugt, behagelige krydderier, samt et touch af skovbund, som smelter sammen i en læskende og sensuel helhed.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk