Pol Roger - Cuvée Rich Demi Sec

349,00 DKK 425,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Pol Roger er i manges øjne en af de helt store producenter i Champagne. Denne Cuvée er deres demi sec, hvorfor vinen har en smule mere sødme, da der er højere dosage i flasken. 

Model/varenr.: 1000-300-10-10-11

Pol Roger - Cuvée Rich Demi Sec

Denne Champagne er baseret på de 3 hoveddruer i Champagne, Pinot Noir (bidrager med krop, fylde og intensitet), Pinot Meunier(Kommer med friskhed, kraft og eksotiske frugter) og Chardonnay(Renhed, mineralitet, elegance og finesse). 33 % af hver. Cuvée Rich indeholder druer fra 30 forskellige marker og årgange. Resultatet er en balanceret, strukturet og nuanceret Champagne. Champagnen har fået tilsat 35 g/l Dosage(sukker), hvilket placerer den temmelig centralt mellem en sec og Demi sec. En traditionel brut indeholder max. 15 g./l. Fantastisk balance mellem syrer og sødme. 

Cuvée Rich har en flot gylden farve, hvor boblerne springer frem. Duften er intens og fyldig. Noter af tørret tropiske frugter. Let krydret vanilje også. Smagen er silkeblød og balanceret, krydderier, frugt og karamel kommer frem i perfekt balance. Kompleks og struktureret, med en god sødme på eftersmagen. 

Se også Pol Roger Brut 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk