Viña Morandé - Cabernet Sauvignon Pionero

59,95 DKK 79,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Viña Morandé er endnu en gang blevet udnævnt til "Winery of the year" af det amerikanske vinmagasin, Wine & Spirits, som samtidig placere Morandé indenfor top 100 af hele verdens vingårde. Det er nu 4. gang de har opnået denne pris. 

Viña Morandé Pionero Cabernet Sauvignon 2014 - Maipo Valley

Morandé's Pionero Reserva serie bliver behandlet som alt deres andet vin. Fermenteringen foregår på temperaturstyret tanke, lidt fadlagring, men ellers er tanken, at dette niveau skal være friske og sprøde vine, som er entry level fra Morandé.

Denne vin er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon fra Maipo Valley, som er dalen hvor Cabernet trives bedst i Chile. Farven er rubinrød med en lille lilla nuance. Duften er præget af mørke skovbær med lidt sødlige noter af solbær og brombær. Smagen er intens og frisk. Vældig flot fedme og cremet stil. Mørk chokolade, kaffe og tørret frugter. God balance og lang eftersmag.

Servere denne vin til grillet kød, pastaretter, fjerkræ eller blot som et glas i tide og utide. Servere vinen ved 16 grader.


Morandé blev etableret af Pablo Morandé i 1996m og er beliggende i Casa Blanca distriktet som er i den nordlige del af Chile. Området er køligere end andre steder i Chile, grundet den tætte placering i forhold til havet. Hos Morandé har teknik og fremstillingmetoder også en stor betydning. Morandé forsøger konstant at finde nye områder, hvor de kan forske og forsøge at producere nye vine, derfor har Morandé vinmarker fra syd til nord i Chile. Kernen af Morandé sortiment er vine fra Maipo, Rapel og Maule Valley. Her har Morandé i mange generationer vist, at de kan producerer noget af Chile's bedste vin.

Vi har valgt at fokusere på 5 niveauer fra Morandé, nemlig Pionero Reserva, Reserva, Gran Reserva, Edición Limitada og House of Morandé. Fælles for disse vine er balancen mellem syrer og frugt - hvilket er i fuld balance og imponerende niveau. Som kunde hos Hillerød Vinkompagni har man virkelig mulighed for at smage forskelligeheden af chilensk vin, samt forskellige niveauer. 

Prøv også niveauet Reserva

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk