Populær

Viña Morandé - Carmenere Reserva

79,95 DKK

Morandé's Reserva Carmenere er en ikonisk vin fra gården. Pablo valgte at netop denne vin skulle være den første vin der ramte markedet i 1997, som var første årgang de frigav. Efter det har vinen altid været vægtet højt hos Morandé, og de absolutte bedste vinmarker ligger druer til denne vin, trods det "kun" er deres Reserva niveau. 

Model/varenr.: 1000-600-30-3

 Viña Morandé - Carmenere Reserva Maipo Valley 2019

 

* Sølvmedalje af "Concours Mondial de Bruxelles 2013
* 91 Point af Wine Spectator

Reserva niveauet er en serie af vine, som Pablo Morandé sætter stor dyb i. Denne serie af vine har en stor plads i Pablo's hjerte, hvorfor druerne til denne vin kommer fra de bedste beliggenheder i Maipo Valley. Carmenere er hver man kalder nationaldruen i Chile, hvorfor mange chilenske producenter gør lidt ekstra for netop denne drue. Denne vin har gennem tiden også høstet meget hæder! 

Vinen er produceret på 100 % Carmenere fra de absolutte bedste placeringer i Maipo valley. Vinen fadlagres i 8 måneder på amerikanske "hogsheads", hvilket giver vinen er flot kulør. Farven er dyb rød med violette karakter. Duften er fyldig og massere af krydderi. Fadet er dominant med vanilje, cigar og læder. Smagen er en fuld balance. Masser af sødlig frugt og modne bær. En masse intensitet og krydderier. Peber og mint er markant. 

Prøv denne vin til oksekød, grillmad eller stærke oste. Servere den gerne ved 16 grader. 

 


 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk