Viña Morandé - Pinot Noir Pionero

59,95 DKK 79,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Morandé er en producent som blev etablere i slutningen af 1990'erne af Pablo Morandé, huset har hurtigt vist sig at være en stor spiller på markedet. Vingården producerer noget af de tætteste og mørkeste vin, vi har set fra Chile. Prøv deres mange niveauer af vine. Der er gode oplevelser i dem alle. 

Viña Morandé Pionero Pinot Noir 2013 - Casablanca Valley

Pablo Morandé har længe ville arbejde med Pinot Noir i Chile, da han mener hans terroir er perfekt for denne drue, som man ofte forbinder med Bourgogne og i hvert fald som en europæisk drue. Det vil Pablo lave om, og har derfor forsøgt sig med Pinot Noir. Niveauet Pionero Reserva er huset entry level og er de vine som ingen fadlagring får. Druerne kommer fra Casa Blanca Valley, som er den absolutte køligste dal i Chile, og som har det klima, Pinot Noir også kræver. Kølige nætter og varme dage. Briser fra havet og en god mineralsk jordbund. 

Vinen er lavet på 100 % Pinot Noir og har en nærmest lyserød farve i glasset. Vinen har en klassisk Pinot Noir farve, inden mørk kerne, lys og elegant i farven. Duften er virkelig aromatisk. Kirsebær, jordbær og hindbær er markant, men det er de helt friske og nærmest umodne bær. Virkelig en konstant syrer og mineralitet i vinen. Tør og frisk vin med en masse friske frugter. Vinen har ligeledes en urtet smag. Peber, mint og forskellige krydderier kommer frem i smagen. Det er ikke en dyb og tung vin, men virkelig en forfinet og elegant rødvin. Flot Pinot Noir fra Chile, som kan sammenlignes med en klassisk Bourgogne Rouge. 

Drik denne vin køligt. Gerne ved 12 grader. Drik den til kylling, salater eller til ren nydelse. Flot glas. 

Har du lyst til at læse mere om huset Morandé


 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk