Viña Morandé - Pinot Noir Reserva

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne Pinot Noir har i mange årgange høstet mange gode anmeldelser og priser. Vinen bliver i mange sammenhæng sammenlignet med store Bourgogneproducenters Bourgogne rouge. Pablo Morandé arbejder ihærdigt med Pinot Noir i Casablanca Valley for at vise hvad netop den dal kan præstere med netop Pinot Noir. 

Viña Morandé - Pinot Noir Reserva Casa Blanca Valley 

Pablo Morandé har i mange år arbejdet hårdt for at bevise verdens kræsne ganer, at Pinot Noir fra Casablanca Valley sagens kan konkurrere med de europæiske vine, som er baseret på Pinot. Og i de seneste år, har han også høstet frugten af arbejdet. Wine Spectator og mange flere anmeldere har været forbi og give høje karakter, samt gode anmeldelser.

Vinen er lavet på 100 % Pinot Noir fra Casablanca Valley, hvor de mest optimale forhold er i forholdt il Pinot Noir. Kølige nætter og varme dage, samt brisen fra havet. Perfekt terroir til netop denne drue. Farven er i forhold til Morandé Pionero Pinot Noir, som er huset entry level, i smule mere mørk og har en lille mørk kerne, hvilket er resultatet fra fadlagringen. Vinen dufter af friske røde bær som normalt, men der gemmer sig en smule mere ristet præg og en lidt dybere og kraftigere karakter end entre level Pinot'en. Smagen er klassisk Pinot, røde bær, jordbær og hindbær, dog har fadet givet vinen en lidt mørkere karakter, af lakrids, røg og læder. Fed og cremet Pinot Noir, hvor der er en god fylde. Eftersmagen er lang, men bestemt vedholdende. Den slipper ikke ganen nemt.

Servere evt. denne vin til grillet kylling eller andet fjerkræ, kalv eller pastaretter. Og forsøg at servere den ved 13 grader.

Prøv også vinen til laks eller andet lidt federe fisk. 

Tjek Morandé's topvin her

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk