Viña Morandé - Sangiovese Edición Limitada

149,95 DKK

Pablo Morandé kan godt lide at eksperimentere og forsøge med lidt anderledes druer, hvorfor han laver niveauet Edición Limitada, som er begrænset antal vine, som han producere i visse årgange. Forskellige druer, forskellige områder og forskellige mængder. Altid sjovt at smage, hvad han har fundet på. 

Model/varenr.: 1000-600-30-1

Viña Morandé - Sangiovese Edición Limitada 2013

Denne vin er lavet på 100 % Sangiovese, som ellers er kendt fra Toscana. Farven har en klassisk farve. kirsebærfarvet og dyb. Duften er præget af umodne røde bær, sure kirsebær og violer. Smagen er intens og frugtrig. God struktur og balance. Milde tanniner, og en fed og cremet eftersmag. Maser af frugt samtidig med fadets tobak, læder og lakrids giver intensitet og power. Vinen har en fantastisk og overraskende renhed, som er klassisk for den toscanske Sangiovese. 

Prøv at servere denne vin til ragout eller grillet kylling. Vinen skal gerne serveres ved 15-16 grader. 

Disse Sangiovese druer kommer fra en lille parcel på 0,5 ha. som er beliggende i Santa Elena de Loncomilla, Maule Valley. Stokkene er beplantet i 2007 på skråningerne i bjergene ved Maule. Lerholdig jordbund og lav frugtbarhed. Høsten foregår naturligvis manuelt. En utrolig og sjælden set, hård selektering, hvor kun de bedste druer indgår i fermenteringen. Efter endt gæring, får vinen 14 måneders fadlagring på brugte fade. 

Prøv Morandé's hvide vine

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk