Viña Morandé Pionero - Sauvignon Blanc

59,95 DKK 79,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Morandé har altid været kendt for at producere nogle af de mest interessante hvide vine fra Chile, hvorfor? Vi tror det har noget af gøre med beliggenhederne, som Morandé besidder. Masser af marker i Casablanca Valley. Perfekt terroir til grønne druer. Beholder syren og mineraliteten. 

Viña Morandé - Sauvignon Blanc Pionero 2015 - Curicó Valley

Vinen er lavet på 100 % Sauvignon Blanc fra Curicó Valley, som ligger syd for Santiago i Chile. Jordbunden i området er præget af mineralholdig jord, samt en klassisk middelhavsklima, hvilket giver de mest optimale betingelser for produktion af grønne druer. 

Vinen har en flot lysegul farve, med lette grønne nuancer. Duften er markant med tropiske frugter, som ananas, banan og melon. Duften er kombineret af blomster og en kalkholdig næse. Smagen er sprød og tør. Super høj syrer og mineralitet. Elegant og smal krop i vinen, men en utrolig sprød syrer og god frugt. Velafbalanceret vin som er perfekt som ledsager til skaldyr eller som aperitif. Servere denne vin ved 12 grader, og gerne køligere ved brug som aperitif. 

Læs mere om Morandé's historie herAnbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk