Santa Barbara Winery - Late Harvest Riesling 2013 9,4% alk.

229,00 DKK

Santa Barbara Late Harvest Riesling har en dyb gylden farve. Duften er intens, med fremtrædende nuancer af søde, lyse rosiner, bagt æbletærte og pærelikør. Smagen er, på en og samme tid, rund og overvældende med nuancer af moden fersken, honning og søde, lyse rosiner. En perfekt ledsager til et væld af desserter, men også til blå oste.

Model/varenr.: 1000-100-17-5

Santa Barbara Winery - Late Harvest Riesling 2013 9,4% alk. 37,5 cl. 

Santa Barbara Winery Late Harvest Riesling kommer fra familien Lafond’s egen ejendom i Santa Rita Hills, som har navnet Lafond Vineyard. Dette er et af ganske få steder i Santa Rita Hills, hvor der dyrkes Riesling. Et ganske lille hjørne af denne vinmarker får, i udvalgte årgange, tid til at udvikle botrytis (ædelråd), som giver mulighed for at producere denne skønne Late Harvest Riesling.

Høsten er først foretaget i december 2013, langt senere end ejendommens øvrige Riesling. Vinen produceres på helt gammeldags vis, hvor druerne fodtrampes (dog med gummistøvler på) for at udvinde væsken af de delvist indtørrede druer. Herefter får mosten lov til at stå med drueskallerne i to dage, hvorefter gæringen er stoppet ved hjælp af nedkøling. Dette giver vinen sin høje restsukker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer