Sådan! - Hyldeblomst Tonic 20 cl.

29,95 DKK
Køb 4 eller flere til 25,00 DKK pr stk. spar i alt 4,95 DKK pr stk.

 Sådan! Hyldeblomst Tonic har søde noter af økologisk hyldeblomst, og friske noter af økologisk citron. De søde og syrlige noter skaber sammen en dejlig tonic, med duft- og smagsnoter af det vi kendetegner som en dansk sommer.

Model/varenr.: 110-160-12

Sådan! - Hyldeblomst Tonic 20 cl.

 Sådan! Hyldeblomst Tonic er en sødmefuld tonic, som har florale duft- og smagsnoter af økologisk hyldeblomst. Tonicen er lavet på råsaften fra hyldeblomst, og har derfor en autentisk og naturlig smag af den dejlige sommerblomst. For at bryde de søde smagsnoter og give tonicen en friskhed, så er der tilført en smule råsaft fra økologiske citroner. Tonicen har en perfekt balance mellem det syrlige og søde, men med sødmen som den dominerende smags- og duftnote. Den naturlige råsaft giver tonicen dens unikke og naturlige farve, samt kraftige smag. I og med at der anvendes naturlige ingredienser, så er det ikke ualmindeligt at der i tonicen kan forekomme bundfald, og det anbefales derfor at ryste tonicen forsigtigt inden brug.
Sådan! Hyldeblomst Tonic er smagen af dansk sommer, tilført den karakteristisk bitterhed som kendetegner en tonic. Den lette bitterhed kommer fra den naturlige kvassia ekstrakt, som der benyttes i alle deres tonics.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences