Cuvée du Portail 2010 - Graves Supérieur

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Cuvée du Portail Graves Supérieur er sammensat af druerne Sauvignon Blanc (50 %) og Sémillon (50 %). Vinstokkene står på en undergrund af grus, kalksten og ler. Clos du Portail er en botrytiseret vin, som produceres på samme vis som Sauternes. En lækkerbisken af de helt store. Anvendelsesmulighederne er mangfoldige og vinen anbefales som aperitif, til Foie Gras, til gode blåskimmeloste eller til søde desserter.
Model/varenr.: 110 8069

Cuvée du Portail Graves Supérieur er sammensat af druerne Sauvignon Blanc (50 %) og Sémillon (50 %).

Vinstokkene står på en undergrund af grus, kalksten og ler. Clos du Portail er en botrytiseret vin, som produceres på samme vis som Sauternes. En lækkerbisken af de helt store.

Anvendelsesmulighederne er mangfoldige og vinen anbefales som aperitif, til Foie Gras, til gode blåskimmeloste eller til søde desserter.

Fundvin i Vinbladet 90 points (maj 2011)

Graves Supérieures er en meget lille appellation i Graves. Appellationen er reserveret for søde vine, som det kendes fra de mere berømte naboer Barsac, Loupiac, St-Croix-du-Mont, Cérons og Sauternes.

I den lille appellation produceres Clos du Portail. Vinmarkerne dækker et areal på 15 hektar, som strækker sig over kommunerne Landiras og Illats.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5 % alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk