Jean Pla - La Ver Vert økologisk + Vegansk

119,95 DKK

Maison Jean Pla er i vores overbevisning den bedste producent til at skabe økologisk vine. Ingen kunstgødning, ingen kulturgær eller klaring med æggehvider, hvorfor vinen også er veganisk. 

Model/varenr.: 1000-600-40-50-5

Jean Pla - La Ver Vert økologisk + Vegansk NV 2015

Maison Jean Pla er beliggende i Fenouillet i Rousillon i Sydfrankrig. Jean har på sin vingård en fantastisk udsigt over markerne omrking byen, samt Pyrenæerne. Familien Pla har igennem mange generationer dyrket vin i regionen her, men har for nyligt været uden bys og prøve sig af. I 2000 vender Jean Pla retur med vingården her. De producerer omkring 300.000 flasker årligt. Vinene har nogle interessante etiketter, som er designet ungdommeligt og sjovt, da de skal afspejle vinens stil. Hele Jean filosofi har været at skabe letdrikkelige vine, som er klassiske fra det området druerne er fra. 

Vinen her er produeret af 40% Grenache, 20% Carignan, 30% Syrah og 10% Mourvèdre. Alle druerne er dyrket økologisk og uden nogen form for kunstgødning i marken. Endvidere er vinen vegansk, da man ikke benytter stoffer af animalsk oprindelse. F.eks. klarer de ikke vinen i æggehvider. 

Druerne kommer fra Rousillon, og fra marker beliggende i 250 meters højde. Vinen har en klassisk dyb rød farve. Duften er præget af figner, krydderier og mørke bær. Smagen er intens og krydret. Peber, mynte og urter kommer frem. Mørke bær som brombær er tydelige. Tanninerne er intense og markante, og skaber en halvtør rødvin, som passer perfekt til grillet kød, trøffler eller svampebaseret retter. Bør nydes ved 14 grader. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences