Louis Jadot - Beaujolais Villages "Combe aux Jaques"

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Louis Jardot er en negociant fra Bourogogne, som både har egne marker, men også opkøber druer fra andre producenter. Louis Jardot er den eneste negociant, der vinificerer druerne hver for sig, hvilket gør at druerne får mulighed for at udtrykke sig, på hver deres måde. 

 

Louis Jadot - Beaujolais Villages "Combe aux Jaques" 2018

Beaujolais er beliggende syd for Bourgogne og er i manges øjne Bourgognes lillebror. Vinene herfra er lavet på den røde drue Gamay. Jordbunden i området er præget af granit, ler og kalk. Beaujolais består af 22.000 ha. Vinene herfra har typisk været igennem den traditionsfulde proces maceration carbonique, hvor druerne presses under tryk. 

Vinen er lavet på 100 % Gamay og kommer fra egne marker i Régnié og fra opkøbte druer. Vinen gennemgår maceration carbonique, hvilket gør det muligt at skabe vine med god intensitet og farve. Hvorfor vinen ikke den klassiske lyse Gamay farve, men mere dybde og kant. Duften er præget af modne mørke bær, syrer, der får munden til at løbe i vand. Et tydeligt krydret præg. hvor peber, urter og lakrids springer frem. God lang og fyldig eftersmag. 

Perfekt ledsager til asiatiske retter, kalv eller simmerretter. Bør nydes ved 12-14 grader. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk